Sommaren 2017

Hej igen alla jazz-lovers!
Det var ett tag sen vi hördes nu, rättare sagt nästan ett år sen. Det blev lite svårt att uppdatera bloggen när vårt superjazzår började. Ja du läste rätt, efter att vi satsade på storbandsjazzen så fick spelningar över hela Sverige. Så varje vecka så körde vi runt i bilen till olika ställen runt om i Sverige. Det har varit riktigt härligt och vi har fått se många fina ställen runt i landet som man aldrig skulle fått se annars. Det är nu dags för vår sommarturné 2017. Vi kommer åka runt på lite olika jazzfestivaler och köra ett par låtar. Vi ser mycket fram emot detta och att vi sen kommer ta en paus ifrån att spela. Det ska bli skönt med lite semester efter detta året som vi hållit igång. Vi kommer främst att spela lite i juni och sen så är vi helt lediga i juli och augusti.

Vi kommer sen att åka till copenhagen jazz festival. Den har jag skrivit om tidigare här på bloggen och det är ett väldigt mysigt event. Det är vanligtvis i juli och i år så kommer festivalen att äga rum den 7 till 16 juli och som vanligt kommer väldigt många fantastiska musiker dit. Tack vare vår härliga turné vi haft det senaste året har gjort att vi snabbt har kunnat betala tillbaka det lån som vi tog på bilen. Det är även därför som vi har råd nu att ta en liten paus i sommar. Ta det lite lugnt, varva ner och sen komma med ny inspiration till hösten och eventuellt sätta upp ett schema för en liten ny turné. Inför varje turné så krävs det ju att man kommer med nytt material. Inför hösten så tror jag att vi istället kommer att välja ut ett par ställen som blev våra favoriter under denna turnén, och försöka få till lite spelningar där igen, istället för att åka runt som galningar överallt.

Ja det var vår lilla uppdatering inför sommaren 2017. Jag har förhoppningar om att ta tag i bloggen igen på semestern, men om jag tar det lite för ledigt så vet ni varför!