Jag är tillbaka!

MusikHej på er! Jag försvann visst från bloggen. Men nu har jag klivit ur min musikbubbla och blivit lite mer social igen så jag tänkte berätta lite om livet och musiken om ni har lust att läsa?

Har haft en väldigt kreativ fas och spelat massor och har inte riktigt haft någon lust att blogga. Jag har mest spelat för mig själv och övat och övat med trumpeten. Men det har såklart blivit en hel del med bandet också. Har blivit riktigt hygglig på trumpet om jag får säga det själv. Känner mig väldigt stolt och glad över att jag kommit såhär långt. Tycker fortfarande att det är kul att spela också.

Nu har sommaren börjat och jag har egentligen inga direkta planer. Känns lite tomt.  Dock blir det nog en tur till Copenhagen Jazz festival som vanligt. Arrangemanget äger rum mellan den 5 – 14 juli och jag funderar på att boka biljetter till Gladys Knights extrakonsert bland annat.

Funderar också på att åka till musikdagarna i Brantevik och lyssna på Nils Landgren. Han spelar den 10 juli enligt programmet. Men vi får se hur det blir, jag kanske får förhinder eller något annat inbokat.

Har ni tips på någon spelning jag inte borde missa i sommar? Skriv gärna. Jag behöver alla tips och all inspiration jag kan få.

En sak är dock säker, jag ska lyssna en del på sommar i p1 och har redan kryssat in ett par sommarvärdar jag vill lyssna på. Svante Thuresson är förstås en av dem. Det ska bli kul att höra vad han har att berätta.

Jag avslutar med ett litet citat:

“If it sounds good and feels good, then it IS good!” – Duke Ellington

Applicerbart på det mesta eller hur? Känns det bra så är det bra. Ha det skönt där ute allihop